Produktkategorier

Tillbehör/Kablar > Dämpmaterial > STP Bomb Aero Shop Pack

STP Bomb Aero Shop Pack

STP

STP

290kr

  • Beskrivning
  • Info
  • Leverans
  • Recensioner
STP Bomb Aero Shop Pack är en förpackning med 4.2mm tjock dämpmatta av flerskiktat vibrationsdämpande material med polymerskikt baserade på butylgummi, bitumen mastix och aluminiumfolie utsida.
Världens mest effektiva dämpmatta!

Att ljuddämpa bilen kan man göra av flera olika anledningar, antingen för att öka komforten genom att bilen blir tystare att åka i, eller för att man bryr sig om hur musiken låter, och att den ska låta rätt! Du som läser detta är förmodligen intresserad av musik, och du får en tystare bil som en bonus!

Bullret som uppstår när bilen rullar försämrar ljudet ur högtalarna kraftigt, stor del av basen försvinner då mycket av bullret är lågfrekvent - alltså samma frekvens som basen spelar och då dränks helt enkelt basen, om du inte spelar väldigt högt.

Och inte nog med det, när du sedan vrider upp volymen så börjar all plåt vibrera, på vissa ställen mer eller mindre, i dessa vibrationer försvinner otroligt mycket av ljudtrycket! Genom att ljuddämpa styvar du upp plåten, och dämpar bort resonanserna i den vilket resulterar i högre ljudkvalité, högre ljudtryck men mindre störande oljud.

STP Bomb Aero limmas direkt mot plåten och dämpar effektivt bort ljud och resonanser. Lättjobbad matta som inte kräver någon förvärmning vid installation - gör rent ytan så den är fettfri, skär till lagom stora bitar och applicera, använd med fördel en roller.

STP Bomb Aero dämpar oljud och resonanser mellan 50Hz - 500Hz, vill du optimera ordentligt applicerar du STP Aero Alum som första lager, under Black Gold. Aero Alum dämpar mellan 5Hz - 50Hz och gör ytan otroligt stum.

Vill du göra en riktig proffsdämpning så finns det ett ytterligare steg då du monterar ett lager STP SPLEN08 som absorberar buller och stöter bort det, perfekt för att sänka nivån av vägbuller ytterligare.

Lämplig för bagagelucka, hjulhus, torpedvägg och golv. För tak och dörrar rekommenderas STP Black Gold

Vatten och oljeavstötande
Högsta dämpfaktor
Högsta kvalitet
Effektiv mellan 50Hz - 500Hz
Dimensioner (BxHxD)
Tjocklek: 4.2mm
Yta: 0,4 m2
Enhet:
BOMB AERO SHOP
3 - 6 dagar
0

prisjakt-bilstereo

Kenwood-web

Betalning och frakt

klarna-vertical

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Butiken

Öppettider i Västeråsbutiken

Måndag - Fredag: 11.00 - 18.00
Lördag: 11.00 - 15.00
Söndag: Stängt

Hitta hit

Kundtjänst

Telefon: 021-350900
Epost: info@bilstereohornan.se  
Org nr: 556717-3264

Bilstereohörnan AB
Krankroksgatan 3C
72138 VÄSTERÅS

Copyright © 2016 Bilstereohörnan HB. Web: NyWeb